Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen heeft van zeker één speler hoge verwachtingen in Oranje

Laatste update:

"Met een aanval die bestaat uit Cody Gakpo, Memphis Depay en Xavi Simons kun je echt wel uit de voeten", zo begint Driessen. "Simons heeft nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Maar als hij het tegen IJsland laat zien, dan roept iedereen dat hij in Oranje moet."

Meer: Johan Derksen: ‘Er is geen enkele aanleiding om Xavi Simons op te stellen’ | Ochtendkranten benoemen naast Memphis nog 4 spelers bij Nederlands elftal die echt beter moeten dit EK

"Hij heeft natuurlijk heel veel kwaliteiten. Wat hij vooral heeft ten opzichte van de rest is gewoon een individuele actie. Ook in de kleine ruimtes kan hij goed uit de voeten."

"Helaas zien we het nog wel te weinig bij het Nederlands elftal, maar als hij kan spelen zoals hij bij Leipzig speelt dan is het wel een speler met een meerwaarde. Frimpong kan ook bij Oranje spelen zoals bij Leverkusen", aldus Driessen.

Mike Verweij sluit zich aan bij zijn collega. "Ronald Koeman gaf ook aan geduld met hem te hebben. Hij ziet ook op de trainingen dat Simons het heeft. Hij moet alleen nog de juiste keuzes maken op de juiste momenten. Hij lijkt wel overambitieus en overijverig. Hij moet meer rust vinden."

Maandagavond neemt Oranje het in het uitzwaaiduel voorafgaand aan de start van het EK 2024 op tegen IJsland. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Canada krijgt Simons hoogstwaarschijnlijk wél een basisplek in de laatste oefenwedstrijd.

Simons debuteerde op 3 december 2022 in het Nederlands elftal en kwam sindsdien in totaal tot dertien optredens. In die duels wist de aanvaller nog niet tot scoren te komen.

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
9
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
16
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
22
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties