Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen: 'Het Napolitaanse kontje is precies wat AZ nodig heeft'

Laatste update:

Driessen benadrukt in zijn column voor De Telegraaf dat het AZ de afgelopen periode niet heeft meegezeten. Hij wijst naar het instorten van het stadiondak, het afbreken van de competitie waardoor directe kwalificatie voor de Champions League werd misgelopen, de uitschakeling in de voorronde van de Champions League en de dramatische reeks in de Eredivisie, waarin vier keer gelijk werd gespeeld. "De coronagolf was de zoveelste aanslag op het vertrouwen in Alkmaar. Niemand verwachtte een wederopstanding", aldus Driessen. "Natuurlijk is het gemakkelijk te zeggen dat AZ niets had te verliezen tegen Napoli. Het verwachtingspatroon lag laag, maar na alle misperen in de Eredivisie zou een internationale draai om de oren de ploeg van Slot mentaal nog dieper in de zorgen drukken."

De chef voetbal van de krant prijst de onverzettelijkheid van AZ tegen Napoli. "Waarmee het de Italianen frustreerde en uiteindelijk de das om deed. Weliswaar ging niet alles goed en kwam AZ in sommige fases nauwelijks onder de druk van de Napolitanen uit; niemand had het gevoel dat de overwinning uit Stadio San Paolo was gestolen", vervolgt Driessen, die nog een lichtpuntje zag. "Extra bonus was dat de zo fragiele defensie van AZ, die in Nederland grossiert in persoonlijke fouten, als een huis stond."

De afgelopen Eredivisie-duels gaf AZ een voorsprong uit handen. "Waar twee doelpunten in Alkmaars voordeel niet genoeg zijn in de Eredivisie tegen spelers als Giakoumakis, Mijnans en Flemming, verdedigde AZ met succes meer dan een half uur een 0-1 voorsprong tegen topspitsen als Lozano, Mertens, Osimhen en Insigne. Het Napolitaanse kontje is waarschijnlijk precies wat AZ nodig heeft om te groeien naar het hoge niveau van voor de onderbreking van het seizoen 2019/20. In Alkmaar kunnen ze er trots op zijn dat het alle weerstand op eigen kracht heeft overwonnen." Zondag om 20.00 uur speelt AZ uit tegen ADO Den Haag.

-

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties