Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'Hij wil niet meer spelen voor Ajax. Dit is werkweigering'

Laatste update:

"Die Sosa... Hij speelde, nee, hij liep rond vlak voor de perstribune waar wij zaten", zo begint Driessen. "Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze man in Duitsland ooit basisspeler is geweest?"

"Hij wandelt. Hij bekijkt het spel. Hij bekijkt de tribune en hij kijkt wat voor weer het is. Volgens mij is die jongen er helemaal klaar mee. Hij wil niet meer spelen lijkt wel. Dit is gewoon werkweigering van de eerste tot de laatste minuut."

"Kijk, die Gaaei doet nog zijn best, maar hij kan alleen niets", vervolgt Driessen. "Dat is ook een treurig verhaal. En dan Sutalo. Hoe hij het gepresteerd heeft om Kroatisch international te worden, is mij een raadsel."

"Hij heeft gewoon iedereen een rad voor de ogen gedraaid en alleen alle ballen ingeleverd bij Modric. Daar heeft hij een hele mooie transfer aan overgehouden en daardoor verdient hij nu een godsvermogen bij Ajax. Het is tenenkrommend waar die gasten mee bezig zijn", besluit de journalist.

Mike Verweij sluit zich aan bij zijn collega en geeft aan zich te hebben gestoord aan het gedrag van de Ajax-fans, die Anton Gaaei aanvielen in de reacties onder zijn Instagram-foto's. Gaaei besloot om alle posts direct van zijn account te halen.

"Ajax had een paar weken geleden nog een hele mooie actie tegen haat op social media, maar die mooie campagne heeft geen enkele zin gehad. Ajax-fans reageerden hun frustratie en woede eerst af op Kenneth Taylor, en nu op social media op Gaaei. Dus ik snap wel dat hij dan die foto's verwijdert", aldus Verweij.

Meer nieuws

Blunder stadionspeaker leidde tot hilariteit bij Roda: 'Tranen over de wangen'
2
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd
0
PSV wil ondanks CL-miljoenen verkopen; Joey Veerman sluit transfer niet uit
19
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
23
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties