Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen: 'In de jeugd van Sparta leek hij al op Cristiano Ronaldo'

Laatste update:

Valentijn Driessen ziet dat El Ghazi veel in zijn mars heeft. "Als je in de top van de Premier League speelt, ben je een potentiële speler voor het Nederlands elftal. Toen hij in de jeugd van Sparta speelde, leek hij al een klein beetje op Ronaldo", vertelde de chef voetbal van De Telegraaf in de podcast Kick-Off. "Die ontwikkeling heeft hij niet helemaal doorgezet, misschien wel door enkele verkeerde keuzes."

"Zo heeft hij aangegeven dat hij misschien te snel is weg gegaan bij Ajax", doelt Driessen de transfer van Ajax naar Lille in januari 2017. "Hij had daar natuurlijk bonje met trainer Peter Bosz, maar via Aston Villa weet hij zich nu terug te knokken. Als je die goal van afgelopen weekeinde tegen Crystal Palace ziet... Geweldig. Af en toe zie je flitsen en denk je je: dit lijkt wel op de Cristiano Ronaldo van een jaar of vijf, zes terug."

El Ghazi speelde uiteindelijk een seizoen in het tenue van Lille. In de zomer van 2018 werd de aanvaller uitgeleend aan Aston Villa, dat destijds in de Championship uitkwam. Hij speelde vervolgens een belangrijke rol in de promotie naar de Premier League en werd definitief overgenomen van de Noord-Fransen. "Er gingen eerder al geluiden op dat hij in plaats van Ryan Babel moest worden opgeroepen voor Oranje, toen werd daar op sociale media een beetje om gelachen, omdat hij pas zeven minuten had gespeeld", haakte journalist Mike Verweij in. "Maar de laatste weken is El Ghazi onomstreden en maakt hij belangrijke goals."

"Hij is balvast, sterk en hij heeft een goede actie. Ook investeert hij heel veel in zichzelf, dat deed hij bij Ajax al. Cristiano Ronaldo is zijn voorbeeld. El Ghazi heeft lang moeten wachten, maar heeft zijn kans nu met beide handen gegrepen." Verweij verwacht nog meer van El Ghazi. "Toen ik voorstelde om een verhaal over zijn ontwikkeling te schrijven, gaf hij aan dat hij wilde wachten. Hij is zo toegewijd dat hij na een aantal goede wedstrijden niet direct al zijn verhaal wil doen. Dat komt wel, zegt hij. Hij wil zich volledig op het voetbal focussen."

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties