Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen is terug: 'Met deze speler gaat Ajax alleen bergafwaarts...'

Laatste update:

Van den Boomen werd deze zomer transfervrij overgenomen van Toulouse. "Dat is een van de meest opvallende dingen in het trainingskamp: als je die jongen ziet voetballen, dan lijkt het alsof hij al jaren meedoet bij Ajax", zegt Verweij. "Eigenlijk is hij samen met Steven Bergwijn, die heel goed traint, de meest in het oog springende speler."

"Dat zegt natuurlijk alles", reageert Driessen, die terug is van zijn vakantie in Portugal. "Op Ajax hoef je niet te rekenen dit seizoen. Als een jongen van Toulouse, van de nummer dertien van de Franse Ligue 1, een van je sleutelspelers gaat worden, dan ben je alleen maar verder bergafwaarts aan het gaan. Zo is het gewoon. Je moet juist sterkere spelers halen dan die je had... Die moeten de kar gaan trekken."

Voor Driessen is het tekenend dat Van den Boomen terug in Nederland is. "Branco van den Boomen kan best goed voetballen, maar dat is natuurlijk geen Europese topspeler. Want als hij een Europese topspeler was, dan had Olympique Marseille of Paris Saint-Germain hem wel binnengehaald. Zij kunnen dat goed beoordelen, omdat hij in hun competitie speelde. Maar dan kiest Ajax voor hem. Dan vrees ik alweer met grote vreze."

Verweij is een stuk optimistischer. "Ik denk dat het wel degelijk een versterking is. In de Eredivisie hoef je natuurlijk niet eens heel erg goed te zijn om het goed te kunnen doen. Ik weet zeker dat hij voor de Eredivisie een uitstekende speler is. Of hij het niveau van de Champions League, mocht Ajax dat weer gaan halen, aankan weet ik ook niet, maar hier op de training doet hij het heel goed."

Heb je vertrouwen in Branco van den Boomen bij Ajax?

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
0
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
5
Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
9
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
31
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties