Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen komt met update over Feyenoord: 'Wat een onzin'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord in verband wordt gebracht met Amerikaanse investeerders. Vorig jaar zomer wist het Algemeen Dagblad al te melden dat de clubleiding in gesprek was met een Amerikaanse investeringsmaatschappij die bereid was een minderheidsaandeel in de club te nemen. Nu vinden er serieuze gesprekken met enkele grote investeerders plaats. "Als aandeelhouders willen zij Feyenoord met een financiële injectie naar een hoger niveau tillen."

"Het bewijs dat het de directie en een deel van Feyenoords rvc menens is, blijkt uit het gegeven dat de clubleiding al in contact is met diverse grote zakenbanken om de overname van aandelen mogelijk al later dit jaar zakelijk te begeleiden", stelt Driessen, die benadrukt dat de financiële bijdrage van Nederlandse investeerders, deels verenigd in de Vrienden van Feyenoord, te weinig is om structureel zo'n grote stap te maken dat Feyenoord 'in een spelersvijver kan vissen waarmee Feyenoord PSV en AZ achter zich laat en het gat met Ajax aanzienlijk verkleint'. Hij doelt op een bedrag van naar verluidt vijftig miljoen euro.

"Ze stellen alles in het werk om hun invloedsfeer bij de club niet te verliezen. Alleen proberen zij in vergelijking met grote buitenlandse partijen grof gezegd voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten." Driessen verzekert dat de meerderheid van de directie het licht op groen wil zetten voor Feyenoord City. De Amerikaanse investeerders zijn bekend met het voornemen van Feyenoord om de huidige Kuip binnen enkele jaren te verlaten voor een nieuw onderkomen.

"Terwijl de voetbalsector ernstig is verzwakt door de coronacrisis, liggen er voor Feyenoord enorme kansen om met investeringen binnen afzienbare tijd grote stappen te maken", concludeert Driessen, die aangeeft dat iedereen in de clubleiding dan wel 'het clubbelang moet laten prevaleren boven het persoonlijk belang en z'n voet van de rem moet halen'. "In plaats van goedkope politieke spelletjes via de media te spelen. Of journalisten te laten verklaren dat buitenlandse investeerders een fata morgana zijn en een nieuw stadion de doodsteek is voor voetbalclub Feyenoord. Wat een onzin."

Het nieuwe stadion van Feyenoord moet 444 miljoen gaan kosten, maar de financiering is nog niet rond. Voordat de definitieve businesscase, ofwel de haalbaarheidsstudie, kan worden gepresenteerd, moeten nog enkele hordes genomen worden. Bovendien is het onduidelijk in hoeverre de club Feyenoord profiteert van het nieuwe stadion: de directie heeft een garantie gevraagd van minimaal 25 miljoen euro aan inkomsten per jaar.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties