Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen leeft mee met 'marionet' bij Feyenoord: 'Vooral sterkte'

Laatste update:

In de optiek van Driessen draagt Koevermans een 'smet' met zich mee. "Als (commercieel) directeur en een elfjarig dienstverband is hij medeverantwoordelijk voor de huidige teloorgang van de Stadionclub", zo oordeelt de journalist in niet mis te verstane bewoordingen. "Ook bestaat op de werkvloer bij het personeel weinig draagvlak voor de nieuwe baas, terwijl Het Legioen op spandoeken al liet weten wat zij de directeur aanraden: 'Koevermans rot op'."

Advocaat kan leven met gelijkspel: 'Verwijt mijn spelers niks'

Driessen denkt dat Koevermans een te innige band heeft met de Vrienden van Feyenoord, de groepering die volgens hem 'een verstikkende greep' heeft op de totale organisatie in Rotterdam-Zuid. "Koevermans geldt als een marionet van dit gezelschap dat Feyenoord medio 2012 van de financiële ondergang redde met een kapitaalinjectie van zo'n dertig miljoen euro in ruil voor 49% van de aandelen. Sindsdien vormen zij een niet te onderschatten machtsfactor binnen de club als aandeelhouder met twee plaatsen in de rvc."

De Vrienden van Feyenoord hielden een grote schoonmaak op de burelen van Feyenoord, zo weet Driessen verder te melden. "Het gevolg: de vrije val van Feyenoord. Maar met hun man Koevermans als algemeen directeur en twee rvc-leden hebben de Vrienden een sterke greep op de club, die ze ten koste van alles willen behouden." Koevermans staat een loodzware taak te wachten, met onder meer het stadiondossier. "Zo beschouwd begint Koevermans aan een onmogelijke opdracht in een slangenkuil waar macht en eigen belang boven Feyenoord gaan. Normaliter wens je een algemeen directeur succes bij z'n aanstelling; Mark Koevermans wens je vooral sterkte. Sterkte op de weg waarbij de kans bestaat dat deze leidt tot z'n eigen ondergang."

Ben jij het eens met Valentijn Driessen over Mark Koevermans?

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
6
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
71
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties