Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen na Oranje-deceptie: 'Ik verlang naar Erik ten Hag'

Laatste update:

"Ik verlang naar Erik ten Hag", zegt Driessen, die zich in het verleden regelmatig kritisch uitliet over de Ajax-trainer, in de podcast. "Ik moet echt zeggen: als ik zie hoe Erik ten Hag qua systeem speelt, en natuurlijk zitten daar nuanceverschillen in en details, maar die laat Ajax voetballen zoals Ajax moet voetballen. Ik denk dat hij het Nederlands elftal ook laat voetballen zoals het Nederlands elftal moet voetballen."

"Maar het is natuurlijk niet voor niets dat de naam van Peter Bosz heel veel werd genoemd. En dat de naam van Henk ten Cate wordt genoemd", vult Verweij aan. Bosz werd na het vertrek van Ronald Koeman al gelinkt aan Oranje en is onlangs aangesteld bij Olympique Lyon. Ten Cate staat onder contract bij Al-Wahda. "Die waren niet van 5-3-2 of 3-5-2, noem het hoe je het noemen wilt. Het Nederlands elftal, daar moet je voor gaan zitten en van genieten. En als je dan sneuvelt tijdens een eindtoernooi, dan moet het eervol en op een waardige manier zijn. En niet zo."

"Normaal gesproken, bij een daadkrachtige top van de KNVB, laat je zo'n bondscoach niet zitten. Maar ik vraag me echt ten zeerste af of de KNVB die beslissing durft te nemen", aldus Verweij, die wijst naar de WK-kwalificatie onder De Boer. "Je verliest in Turkije (4-2, red.). En in Turkije is het wat anders dan op een eindtoernooi. Maar Turkije was eigenlijk het lachertje van dit EK: drie gespeeld, nul punten. En daar heeft Nederland van verloren. De KNVB neemt wel een heel groot risico als ze De Boer laten zitten. Want stel je voor dat je het WK niet haalt."

Driessen is benieuwd naar de evaluatie van de KNVB. "Als iedereen denkt dat we op de goede weg zijn, want zo kwam het zelfs een beetje over, dan denk ik: dan ben je ziende blind voor wat zich hier heeft afgespeeld op dit EK." Verweij is op zijn beurt benieuwd naar de reactie van de Oranje-internationals. "Staan de spelers op? Als zij de komende weken roepen dat zij zich prima voelen in dit systeem en bij deze bondscoach, dan moeten ze ook niet zeuren als ze weer zes jaar niet op een groot toernooi spelen."

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
0
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
58
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties