Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen noemt Spartaan die met Maurice Steijn mee kan naar Ajax

Laatste update:

Op de vraag welke spelers van Sparta interessant zijn voor Ajax komt Driessen met een sceptisch antwoord. "Van deze groep zou ik echt helemaal niemand meenemen", aldus de chef voetbal van de ochtendkrant. Vervolgens komt Driessen snel terug op zijn antwoord. "Misschien die Lauritsen, als pinchhitter. Misschien die Saito, maar die is van Manchester City en heeft net verlengd. Ik denk dat er heel weinig spelers zijn die in aanmerking zouden komen." Ajax neemt deze zomer afscheid van Lorenzo Lucca, die terugkeert naar Serie B-club Pisa. Het is nog niet bekend of de Amsterdammers op zoek gaan naar een nieuwe pinchhitter.

Als de naam van doelman Nick Olij valt, schiet Driessen in de lach. "Kom op, jongens... Hij liet tegen FC Twente ook gewoon drie ballen los, van Gijs Smal." Collega-journalist Mike Verweij denkt ook niet dat Ajax gaat shoppen in Rotterdam-West. "Dat zal in dit geval niet gebeuren, maar het wordt heel interessant om te zien hoe dit gaat. Bij Ajax moet je als trainer niet alleen winnen. Maurice Steijn zal anders moeten gaan voetballen dan hij met Sparta heeft gedaan. Je kan bij Ajax niet lange ballen op je spits geven en daaruit doorvoetballen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp van Sparta bevestigde het vertrek van Steijn maandagmiddag tegenover de NOS. "Maurice heeft ons vanochtend in een gesprek laten weten dat hij naar Ajax wil. Er stonden bepaalde voorwaarden in zijn contract en daar heeft Ajax aan voldaan. We vinden het erg jammer dat Maurice vertrekt, maar als we als Sparta een trainer aan Ajax kunnen afleveren, dan maakt dat ons als Spartanen trots." Steijn gaat in Amsterdam zijn handtekening zetten onder een driejarig contract. Sparta ontvangt een afkoopsom van 400.000 euro voor zijn diensten.

Heeft Sparta interessante spelers voor Ajax rondlopen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft foetert op 'nare kutclub' Paris Saint-Germain om behandeling Mbappé
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
19
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties