Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen pakt uit: 'Dusan Tadic is volgend jaar weg bij Ajax'

Laatste update:

"Clubliefde? Dat is het absoluut niet", benadrukte de journalist in het televisieprogramma op SBS6. "De salarissen van Ajax zijn in de kleedkamer allemaal bekend. En deze jongen wordt dan gevraagd door AC Milan en Steven Berghuis komt ook nog eens. Ajax heeft gewoon razendsnel gehandeld en een salarisverhoging voorgesteld. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat iemand van Feyenoord komt meteen de best verdienende speler van Ajax wordt, terwijl Tadic al drie seizoenen geweldig speelt."

"Dát is de achterliggende gedachte. Tadic gaat volgend jaar echt weg bij Ajax, en anders het jaar erop. Als een club als AC Milan dan weer komt, dan gaat-ie vertrekken. Er zijn best veel clubs die dat soort spelers in de selectie willen hebben. Uiteindelijk draait het allemaal om geld. Je denkt toch niet dat hij nog jeugdtrainer bij Ajax gaat worden? Dat wordt nu allemaal zo neergezet en het is natuurlijk een mooi plaatje, maar die jongen gaat dadelijk gewoon terug naar Servië. Denk je dat-ie in Nederland blijft wonen?"

Tadic liet vrijdag op de website van Ajax weten heel blij te zijn dat hij voor een jaar extra heeft getekend. "Ajax is mijn club. Ik voel me mooi bij Ajax, Ajax is de mooiste club van Nederland. Ik ben klaar voor een nieuw succes." Volgens Tadic zijn de ambities van Ajax hetzelfde als afgelopen seizoen. "Wij willen hetzelfde doen: schaal pakken, beker pakken, naar de volgende ronde van de Champions League. De fans zijn terug. Wij willen spelen voor onze mensen, dan is er extra energie. Wij willen samen succes hebben."

Directeur voetbalzaken Marc Overmars was verguld met de contractverlenging van Tadic. "Het is geen geheim dat Dusan een belangrijke rol speelt in het team. Zowel op het veld als buiten de lijnen is hij een echte leider", benadrukte de sportbestuurder. "En dus is het fantastisch dat we hem langer bij Ajax kunnen houden. Zijn fitheid is geweldig en hij zal de komende jaren nog van grote waarde zijn."

Tadic kwam drie jaar geleden over van Southampton. Hij voetbalde tot nu toe 149 officiële wedstrijden voor Ajax en maakte daarin 76 doelpunten. Het afgelopen seizoen werd de aanvoerder uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in Nederland.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties