Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen snapt werkelijk niets van twee uitspraken Sven Mislintat

Laatste update:

Mislintat reageerde donderdag op de Duitse televisie voor het eerst op zijn ontslag bij Ajax. "Het is wel goed voor de club dat dingen nu een beetje beter gaan nu er is gewisseld van coach", sneerde hij naar de inmiddels ontslagen Steijn. "Dat reflecteert ook weer op een positieve manier op mij."

"Het ontslag deed ook wel een beetje pijn", erkende Mislintat. "Maar dat is voetbal. Ik neem verantwoordelijkheid voor het aanstellen van de coach. Maar je leert van dat soort fouten, en dat is belangrijk als je elders weer aan de slag wil gaan."

Driessen vindt een hele vreemde opmerking van Mislintat. "Hij had natuurlijk verantwoordelijkheid moeten nemen voor alle spelers die hij heeft gehaald waarmee hij Steijn heeft opgezadeld", stelt de journalist in een video-item van De Telegraaf. "Dat Mislintat dit ook nog allemaal durft te zeggen... Het is ongelooflijk. Hij vindt ook dat hij te weinig tijd heeft gekregen. Was hij langer gebleven, dan was Ajax failliet geweest."

Kritiek op Ten Hag
Mislintat velde ook een hard oordeel over de werkwijze van Ten Hag. De Duitser begrijpt niet dat het de manager van Manchester United niet is gelukt om Sancho aan de praat te krijgen. De Engelsman keerde onlangs na een teleurstellende periode op Old Trafford terug bij Borussia Dortmund. Als hoofdscout van BVB lukte het Mislintat in 2017 om Sancho naar de Bundesliga te lokken.

"Het fascineert me echt in negatieve zin dat Manchester United Sancho niet aan de praat heeft gekregen", deelde Mislintat een sneer uit richting Ten Hag. "Dat Ten Hag niet bij hem wist binnen te komen, dat vind ik echt waanzin."

Driessen vindt ook die opmerking van Mislintat uiterst opmerkelijk. "Ongelooflijk dat je het lef hebt om dat te zeggen als je zelf in alle opzichten geweldig gefaald hebt bij Ajax."

Meer nieuws

Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
1
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
39
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met het Nederlands elftal het EK speelt
7
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
25
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties