Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen vraagt 'geïrriteerde' Koeman over penaltynemers bij Oranje

Laatste update:

Driessen haalt aan dat de vrije trappen en strafschop van Memphis 'niet al te best genomen zijn', waarop de journalist van De Telegraaf vraagt of er een andere penaltynemer komt. "We benoemen altijd de eerste, tweede en derde penaltynemer" antwoordt Koeman. "Uiteindelijk ligt de beslissing altijd bij de aanvoerder (Virgil van Dijk, red.). Het is duidelijk dat Memphis wat mij betreft nog altijd een penalty kán nemen. Wat mij betreft mag hij nog altijd de nummer één zijn." Mogelijk krijgt Memphis maandag de kans om zich vanaf de stip te revancheren. Dat staat de tweede wedstrijd van de EK-kwalificatie op het programma tegen Gibraltar.

Meer: Noodkreet Koeman sorteert effect: Oranje mag met 26 spelers naar EK

Het was alweer de vierde keer dat Memphis een strafschop miste in het shirt van Oranje, strafschoppenseries uitgezonderd. De aanvaller zag zijn inzet in het Stade de France gekeerd worden door Mike Maignan. Alleen Patrick Kluivert miste meer dan één strafschop: twee. Memphis wist in zijn laatste acht interlands slechts eenmaal te scoren, op het WK in de achtste finale tegen de Verenigde Staten (3-1 winst). Daarbij moet gezegd dat de aanvaller niet geheel fit was tijdens het mondiale eindtoernooi vanwege een dijbeenblessure, waar hij in Qatar amper van hersteld was.

Driessen stelt tevens dat Koeman zijn irritatie 'vaak slecht kan verbloemen'. "Wanneer ben je die eindelijk kwijt, denk je? Gaat dat lukken voor de wedstrijd tegen Gibraltar?" Koeman antwoordt daarop met een lach. "Vind je dat ik het nog steeds heb?" Driessen: "Nu lach je voor het eerst." Koeman maakt een vrolijke indruk tijdens de persconferentie. "Dat komt door wat jij vraagt. De één lacht, en de ander... Ik ben het nu (de irritatie, red.) wel kwijt. Ik was het gisteravond wel kwijt. Als je eenmaal zegt wat je voelt en wat je denkt dan moet je ook verder. Het heeft ook geen enkele zin, dus dat is niet meer aanwezig."

Meer nieuws

Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
2
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
51
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties