Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen vreest 'desastreuze gevolgen' voor Nederlands elftal

Laatste update:

"Steven Berghuis liet zien dat Frank de Boer een enorme fout heeft gemaakt", vertelt de chef voetbal in een video op de website van De Telegraaf. De Boer koos op de rechterflank voor Donyell Malen en dat noemt Driessen 'een inschattingsfout'. "Pas toen Berghuis erin kwam ging het een beetje lopen. Toen kwam er wat meer dreiging." Driessen is van mening dat Oranje minimaal had moeten scoren tegen de nummer vijftig van de FIFA-wereldranglijst. "En eigenlijk moet je ook gewoon winnen. Die Bosniërs hebben afgelopen donderdag een enorme mentale dreun gekregen tegen Noord-Ierland. Ze zijn uitgeschakeld voor het EK en hebben 120 minuten gevoetbald. Ze kwamen nu eigenlijk met een veredeld B-elftal: zeven mensen uit de basis tegen Noord-Ierland ontbraken."

De zwakste speler van Oranje stond vanavond in de achterhoede

In het spelersrapport worden enkele spelers beoordeeld met een dikke onvoldoende. Lees artikel

Driessen stelt dat Oranje had moeten winnen van Bosnië & Herzegovina. "Dan had je ook kans gehad om die Nations League-groep nog te winnen. Want dat wordt nu wel een heel moeilijk verhaal", denkt Driessen, die grote gevolgen vreest. "En dat betekent dat je niet in die finale-poule komt, en dat toernooi zou in Nederland gespeeld worden. En je komt waarschijnlijk in een slechtere pot bij de WK-kwalificatie. Dan tref je misschien weer een heel goed land. Dan moet je ook maar afwachten of je het WK gaat halen in 2022." Volgens Driessen kunnen de gevolgen 'desastreus' zijn. "Met betrekking tot de Nations League maar ook het WK. Als dit doorgaat, met het negatieve sentiment op social media, bij de analisten en de schrijvende media, dan kan het een moeilijke periode worden voor Frank de Boer als bondscoach. Dan moet je uiteindelijk misschien constateren dat Ronald Koeman - met zijn gouden pikkie - precies op tijd is weggegaan."

Volgens Driessen is De Boer de verkeerde weg ingeslagen. "Tegen Mexico kan ik me nog een beetje voorstellen dat je spelers wil sparen. Maar dit waren tactisch gewoon verkeerde keuzes. Als je Luuk de Jong in de spits zet dan moeten er wel voorzetten komen", stelt hij. "Met Malen op rechts die gevraagd wordt om naar binnen te komen en Promes op links, die werkelijk geen bal goed raakte, dan wordt het voorin zo vol, dat is makkelijk te verdedigen. De backs, Blind en Dumfries, kwamen niet goed door en hun voorzetten kwamen niet aan. Door je eigen tactische keuzes speel je je beste speler, Luuk de Jong, volledig uit de wedstrijd."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties