Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen weet 'in welke hoek' Ajax zijn nieuwe trainer gaat zoeken

Laatste update:

De geruchten over vacante trainerspositie bij Ajax doen al een tijdje de ronde. Heitinga slaagde er net als Schreuder niet in om een topper te winnen en moest de TOTO KNVB Beker aan PSV laten, wat maakt dat de clubleiding onvoldoende vertrouwen zou hebben in zijn definitieve aanstelling. "Volgens mij moeten we meer in de Spaanse hoek denken", aldus Driessen. "Je hoort ook Duitsland, maar het zou heel makkelijk zijn om een Duitser te halen. Dan ben je heel kwetsbaar."

Een Spaanse trainer die vaak wordt genoemd is Luis Enrique. De voormalig speler van Barcelona en Real Madrid was meest recentelijk werkzaam als bondscoach van Spanje, waar hij moest vertrekken na een teleurstellend verlopen WK. Enrique slaagde er met zijn ploeg niet in om de kwartfinale te bereiken en werd uitgeschakeld door Marokko. Andere Spaanse coaches die beschikbaar zijn zijn Albert Celades (voormalig Valencia), Rafael Benítez (voormalig Liverpool, Chelsea en Real Madrid) en Javi Gracia (voormalig Leeds United).

Ajax zoekt een buitenlandse trainer: drie mogelijke topkandidaten

Voetbalzone zet drie mogelijke kandidaten op een rij voor de trainerspositie bij Ajax.Lees artikel

Johan Derksen heeft zijn eigen kandidaat. "Ik vind het echt belachelijk", begint de Snor. "Peter Bosz is de meest normale oplossing. Hij is beschikbaar, heeft een Ajax-verleden en paste goed bij de club, maar omdat hij ooit woorden heeft gehad met de niet functionerende directeur (Edwin van der Sar, red.), kan dat niet. Wim Jonk is ook zo'n jongen. Dat is de enige die het beleid van Cruijff trouw bleef en voor straf werd hij weggestuurd. Die kun je prima trainer maken."

Ook de omstreden bonusregeling komt ter sprake in de talkshow. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 mei moet een klap worden gegeven op het plan om de RvC voortaan rond de 50.000 euro te gaan betalen. Tot op heden werken commissarissen bij Ajax om niet. "Het zijn niet de eerste de beste leden. Die grote namen uit het verleden spreken er schande van. Zij hebben hun hele leven een baan gehad en Ajax er Pro Deo naast gedaan, en nu komen er een paar vreemdelingen binnenwaaien die vijftig ruggen (50.000 euro, red.) krijgen", aldus Derksen.

Meer nieuws

Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: ADO Den Haag - Jong PSV
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Emmen - De Graafschap
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Groningen - Roda JC
8
Arne Slot verrast door specifieke uitspraak van Santiago Gimenez in podcast
2
Rappende Wesley Sneijder brengt nummer uit voor EK 2024
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties