Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen wil polonaise rond Ajax om één reden 'enigszins verstoren'

Laatste update:

Driessen constateert dat Ajax 'Europees applaus' oogstte met 'aanvallend, dominant voetbal'. "Ten Hag verdient hiervoor alle credits. Onderweg durfde hij het zelfs aan om Davy Klaassen te passeren voor meer offensief voetbal in de persoon van Steven Berghuis. De thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund was één van de beste Europese duels deze eeuw", aldus Driessen. Ook Haller - in de groepsfase van de Champions League goed voor tien doelpunten - kan op positieve woorden rekenen.

De journalist erkent dat hij Haller eerder bekritiseerde, omdat hij 'te weinig snelheid, te weinig technische bagage, te weinig meevoetballend- en combinatievermogen' voor het niveau van het miljardenbal zou hebben en 'ondanks zijn lengte evenmin een geweldenaar in de lucht' is. "De intikkertjes zijn voor de buitenwacht simpel, voor de binnenwacht staat Haller niet toevallig vaak op de juiste plaats", benadrukt Driessen. Toch wil hij de polonaise 'enigszins verstoren'.

"Ajax zat niet bepaald in de poule des doods", zo plaatst Driessen een kritische noot. "Had de mazzel dat Sporting Portugal in de ontmoeting in Lissabon z'n twee beste spelers miste. Besiktas trad in Amsterdam aan met een veredeld jeugd- cq B-elftal. In Dortmund had Ajax niets te duchten van de geblesseerde Haaland en gaf arbiter Michael Oliver een onterechte rode kaart aan Mats Hummels in de 29e minuut. Ajax profiteerde optimaal van zwakheden en onvoorziene omstandigheden bij de tegenstanders en dat is ook een kwaliteit."

Daarom begint deze Champions League voor Ajax volgens Driessen pas echt in februari 2022, wanneer wordt aangetreden in de achtste finale van het toernooi. "Dan blijkt wat deze succesvolle groepsfase waard is geweest evenals de onverwachte doelpuntenproductie van Haller. En of Ajax en Ten Hag aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen met plaatsing bij de laatste acht of zelfs bij de laatste vier zoals in 2019. Op die hoogte mag, nee, moet Ajax de lat leggen."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties