Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen ziet 'thuisfluiter' bij Ajax - AZ: 'Zelfs Ziyech vond dat'

Laatste update:

In de optiek van de chef voetbal van De Telegraaf had de VAR Gözübüyük beter moeten adviseren. "Dan geeft Clay Ruperti (de VAR bij Ajax - AZ, red.) niet thuis", luidt het duidelijke oordeel van de voetbaljournalist. "Dan blijkt dat hij niet het gewicht en de autoriteit heeft om Gözübüyük voor de tweede keer naar de kant te roepen en te zeggen: 'Hier moeten we paal en perk aan stellen, want het lijkt nergens op'. Tagliafico deelde eerder al een elleboogstoot uit."

Arne Slot ziet superieur AZ: 'Waren perfect voorbereid op het spel van Ajax'

In de optiek van Driessen waren de frustraties bij Ajax duidelijk zichtbaar tegen AZ. "Dat resulteerde in dit soort gedrag. Dat is niet goed te praten en daar hoor je gewoon een rode kaart voor te krijgen. Het is een vorm van rechtsongelijkheid." Driessen richt zijn pijlen vervolgens op Gözübüyük. "Hij floot nadrukkelijk in het voordeel van Ajax. Ze mochten meer dan AZ, laat ik het zo zeggen. Hij gaf wel heel snel gele kaarten aan mensen van AZ. Zelfs Hakim Ziyech vond dat Arne Slot onterecht een gele kaart kreeg." Slot ontving de kaart na zijn kritiek op de arbritage omtrent het afgekeurde doelpunt van Oussama Idrissi. In de aanloop naar de treffer maakte Myron Boadu hands, waardoor Gözübüyük op aanraden van de VAR ingreep.

Slot sprak kort na het duel met Ajax al zijn verbazing uit over het uitblijven van een rode kaart voor Tagliafico. "Ik zag de beelden net in de kleedkamer, daar was ik wel verbaasd over", liet de winnende oefenmeester weten tegenover FOX Sports. De overwinning van AZ in de Johan Cruijff ArenA deed niets af aan de mening van Slot over de vermeende overtreding van Tagliafico. "In De Kuip maakte Steven Berghuis een overtreding die hem drie duels schorsing op kan leveren. Een week later maakte hij de winnende tegen voor Feyenoord tegen FC Twente."

-
Nicolás Tagliafico had inderdaad een rode kaart moeten krijgen

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
48
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties