Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn komt met verklaring voor maniertjes Klaassen: 'Dan ga je je verlagen'

Laatste update:

Op de vraag van presentatrice Hélène Hendriks wie op dit moment de beste papieren heeft voor de titel is Driessen stellig. "Feyenoord", aldus de journalist van De Telegraaf. "Die doen echt hele goede zaken. Ik heb Stengs gisteren (donderdag tegen Villarreal, red.) een half uurtje gezien, dat is gewoon een hele goede speler. En ze gaan zich dit weekend versterken met die Kroaat (Ivanusec, red.)."

Bij Ajax draait de voorbereiding voorlopig om het bevorderen van het teamproces. Een van de spelers die onder een vergrootglas ligt is Klaassen. "Die loopt altijd te zeuren en te zeiken", zegt Driessen. "Hij is natuurlijk gefrustreerd omdat hij het niet meer bij kan benen. Hij wordt oud (30, red.). Dan ga je je verlagen tot dat soort dingen. Hij moet gewoon aan het voetballen denken."

Steijn gaf tijdens het trainingskamp in het Duitse Herzogenaurach aan een einde te willen maken aan de 'maniertjes' bij Ajax. "Ik wil van dat reageren af", zo vertelde hij tegenover de geschreven pers. "Als trainer van Sparta ergerde ik me kapot aan het gedrag van sommige Ajacieden. Maar ook van PSV, bijvoorbeeld in de bekerfinale. Davy doet zichzelf daarmee tekort, want hij is helemaal niet zo'n jongen."

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
110
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
8
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
21
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
10
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
16
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties