Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn schrikt van nieuws bij Ajax: 'Een groentje! Dat bestaat toch niet?'

Laatste update:

De Lang, die afgelopen zomer overkwam van Manchester City, krijgt de zware taak om de Amsterdamse selectie meer in balans te brengen. Mede door de gezondheid van Huntelaar is hij gevraagd om de rol van technisch directeur tijdelijk in te vullen, zo gaf Jan van Halst maandag te kennen.

Driessen begrijpt niet dat De Lang de komende transferperiode de regie in handen krijgt bij Ajax. "Dat is een groentje", stelt de chef voetbal van De Telegraaf bij Vandaag Inside. "Die heeft nog nooit een transfer gedaan. En dat gaat nu de transfers van Ajax doen. Dat bestaat toch niet? Maarja, bij Ajax kan alles. De trainer van Jong Ajax (Dave Vos, red.) wordt ook gewoon hoofdtrainer samen met Maduro."

De Lang (42) ligt bij Ajax als hoofdscout vast tot medio 2027. Ook de verbintenis van Huntelaar (40), die dus kampt met een burn-out, loopt die zomer af. Van Halst heeft er vertrouwen in dat het goed gaat komen met Ajax. "Ik merk dat er mensen met karakter opstaan en dat moet tot resultaat gaan leiden."

Bergwijn
Een transfer waar De Lang zich mogelijk mee moet bemoeien is die van Steven Bergwijn, die in de belangstelling zou staan van Al-Ettifaq. "Daar wil Ajax geld voor hebben in de winterstop", weet Driessen. "Als ze daar 40 miljoen euro voor kunnen krijgen... Hij brengt niks, maar wie nou wel?"

Eringa
Ook ging het in de uitzending over de onlangs vertrokken Pier Eringa. "Er zijn mensen die zeggen dat hij al decharge heeft gekregen", aldus Driessen. "Dan kan hij niet meer hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld voor die enorme puinhoop."

Johan Derksen noemt het 'mismanagement'. "Dit is nog nooit vertoond in het bestaan van Ajax. Deze hele teloorgang is veroorzaakt door buitenstaanders. Vroeger hadden we echte Ajacieden. Dat waren ook rijke patsers die met dedain op ons neerkeken, maar die hadden wel een Ajax-hart. Daarom begrijp ik ook niet dat Van Praag Eringa heeft binnengeloodst."

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties