Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn wil basiskracht Argentinië bij Ajax zien: '15 miljoen! Hij past daar'

Laatste update:

In een video-item van De Telegraaf wordt Driessen gevraagd naar zijn verwachtingen van de aanstaande transferperiode en de impact ervan op Ajax. Hoewel hij geen concrete versterking voor de Amsterdammers in gedachten heeft, geeft hij wel aan dat hij Fernández bewondert. "Ik zie bijvoorbeeld Enzo Fernández bij Argentinië spelen. Dan hoor ik dat hij afgelopen zomer door Benfica voor vijftien miljoen euro (twaalf miljoen euro volgens Transfermarkt, red.) is gehaald uit Argentinië. Dan denk ik: dat is nou een speler die bij Ajax had moeten voetballen. Kijk, Gravenberch ging weg en Ajax had toen toch moeite op die positie. Waarom zit Fernández niet bij Ajax? Dat zijn spelers die wel bij Ajax passen."

"Maar Ajax heeft diepgang nodig op de flanken, maar dat voetbal heb je eigenlijk bijna niet gezien op dit WK", vervolgt Driessen. "Iemand die wel diepgang heeft, Antony, werd alleen als invaller gebruikt bij Brazilië. Ik heb wel twee ontdekkingen gezien, maar die zijn natuurlijk onhaalbaar. Jude Bellingham en Jamal Musiala. Die jongens zijn allebei negentien en die drukken al zó hun stempel op de wedstrijden van Engeland en Duitsland. Dan kijk je naar Nederland... Gravenberch wordt niet eens opgeroepen", besluit de journalist.

Fernández maakte half juni de overstap naar het Benfica van trainer Roger Schmidt en zette zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis. De middenvelder belandde direct in de basis en miste tot dusver alleen het Champions League-duel met Maccabi Haifa (1-6 winst) vanwege een schorsing. Ook op het WK in Qatar toont Fernández zijn grootse vorm. Hij speelde alle zes wedstrijden voor la Albiceleste en was eenmaal trefzeker. Komende zondag speelt hij de grootste wedstrijd uit zijn carrière: de WK-finale tegen Frankrijk.

Meer nieuws

Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
3
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
15
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
30
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties