Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn ziet grote gepasseerde na virus: 'Had hem er wel bij verwacht'

Laatste update:

"Lang is een linksbuiten en Koeman is met het uitvallen van Gakpo een linksbuiten kwijtgeraakt. Daar heeft hij er niet veel meer van. De enige optie die nu overblijft is Xavi Simons", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. Driessen denkt dan ook dat Simons vrijdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk aan de aftrap zal beginnen, maar zelf had hij Lang er zeker bijgehaald. "Hij was mee naar het WK en hij draait een prima seizoen bij Club Brugge."

Eerder deze week kwam Lang in het nieuws doordat hij op Instagram een foto plaatste van zichzelf in een Oranje-shirt met een radeloze emoticon erbij. Even daarvoor had Koeman Donyell Malen bij de selectie gehaald als vervanger van de geblesseerde Steven Bergwijn. Lang voelt zich duidelijk gepasseerd en hoeft dus ook met het uitvallen van Gakpo niet op het vertrouwen van de bondscoach te rekenen. Koeman riep drie vervangers op voor de vijf uitgevallen spelers.

Volgens Driessen wordt het nu echt puzzelen voor de bondscoach van het Nederlands elftal. Koeman zag donderdagochtend naast Gakpo ook Matthijs de Ligt, Sven Botman, Bart Verbruggen en Joey Veerman met een virusinfectie uitvallen. "Ik denk dat Koeman wel vasthoudt aan het 4-3-3-systeem, met Jurriën Timber en Virgil van Dijk in het hart van de defensie. Zo speelde Nederland in principe ook op het WK. Lutsharel Geertruida zal rechts achterin staan, Nathan Aké links."

Driessen is er vrij zeker van dat Geertruida gaat starten op de rechtsbackpositie. Denzel Dumfries is er vanwege een schorsing namelijk niet bij in Parijs. Wie op het middenveld gaan spelen is nog geen uitgemaakte zaak. "Marten de Roon en Georginio Wijnaldum zullen waarschijnlijk wel spelen. Daarna heb je de keuze tussen Kenneth Taylor, Mats Wieffer en Davy Klaassen. Voorin verwacht ik Steven Berghuis, Memphis Depay en Simons op links", besluit Driessen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties