Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn ziet individu 'onder 220 volt' staan en wijst Koeman op zeker 2 fouten

Laatste update:

"Alle verzachtende omstandigheden ten spijt, zoals bedankjes, afzeggingen, blessures, een schorsing, kipkerriegate of de kwaliteiten van Frankrijk; voor de manier waarop het Nederlands elftal zich de eerste twintig minuten naar de slachtbank liet leiden, valt geen enkel excuus te bedenken", opent Driessen, die niet kan geloven dat de achterstand van Oranje op bezoek bij Frankrijk (4-0) zó snel opliep.

"Twee minuten balbezit zonder enig initiatief te nemen, de middenlijn niet overkomen en toch met 1-0 achterstaan na een fout van Kenneth Taylor, hoe bestaat het?", vervolgt Driessen. "Hoe bestaat het dat je na acht minuten de tweede tegengoal incasseert? Omdat de handschoenen van de teruggekeerde ervaren Jasper Cillessen onder 220 volt stonden. En dan scoort het slordige, nonchalante Frankrijk in de 21e minuut een derde keer, waardoor Oranje tegen een verder onoverbrugbare 3-0 achterstand aan keek. Iets wat voor het laatst gebeurde het jaar na de Eerste Wereldoorlog in 1919 (!) tegen Zweden. Het werd ook nog 4-0."

Niet alleen Cillessen en Taylor worden door de columnist aangewezen als zondebok, want ook Koeman heeft gefaald, zo schrijft Driessen. "Het is gemakkelijk om te spreken van een collectief falen, maar waarom mocht Taylor spelen terwijl hij bij Ajax laat zien totaal uit vorm te zijn? Waarom niet de ervaren Daley Blind of Mats Wieffer, een van de steunpilaren van het zo goed presterende Feyenoord? Waarom Jurriën Timber als rechtsachter op Kylian Mbappé en Geertruida in het centrum? Na twintig minuten herstelde Koeman zijn misser en tien minuten later bracht hij Wout Weghorst voor Taylor. Het bewijs dat ook de bondscoach ondanks mooie praatjes vooraf schuldig was aan de ontgoochelende oorwassing", aldus Driessen.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties