Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valverde gaat niet in op vragen over Frenkie de Jong: 'Schuld van Engelsen'

Laatste update:

Het is bijvoorbeeld nog niet duidelijk of Lionel Messi zijn rentree kan maken. "We moeten de training afwachten. Ik kan nog niets daarover zeggen. Ik weet op dit moment niet of we wel of niet op Messi kunnen rekenen en in welke mate", benadrukte de oefenmeester, die hoe dan ook geen risico gaat nemen. "We kunnen geen stap achteruitzetten. Als hij niet honderd procent speelklaar is, ben ik van mening dat hij niet moet spelen."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Valverde kreeg de vraag of Frenkie de Jong weer in de basis zal starten. Daar zat de trainer van los Azulgrana niet op te wachten. "We hebben acht middenvelders en niet iedereen kan bij de wedstrijdselectie zitten. Het is de schuld van de Engelsen. Die hebben het voetbal uitgevonden en stonden slechts elf spelers toe." De oefenmeester sluit hoe dan ook niet uit dat een middenvelder in de voorhoede plaatsneemt, indien na Ousmane Dembélé en Luis Suárez ook Messi niet inzetbaar zal zijn.

"Het is duidelijk dat het ons aan aanvallers ontbreekt. Spelers die kunnen scoren. We hebben spelers nodig die in het doelgebied kunnen komen en kunnen scoren. Het is zaak om het geheel in balans te brengen. We zijn nog in afwachting van Messi, maar we zouden ervoor kunnen kiezen om met meer aanvallende middenvelders te spelen", erkende Valverde.

-
Barcelona - Real Betis eindigt in een ...

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
61
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
13
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties