Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valverde: 'Ik stelde hem op, omdat dit geen duel was om te experimenteren'

Laatste update:

Toen er nadat Willian the Blues op een voorsprong zette iets geforceerd moest worden, bracht hij Aleix Vidal in de ploeg in plaats van de Fransman: "In een wedstrijd van dit kaliber, focus ik me na alles wat we dit seizoen hebben meegemaakt op wat we tot nu toe gepresteerd hebben. Achter de beslissing om Paulinho op te stellen, zat het feit dat dit geen wedstrijd was om te experimenteren, maar om zeker te zijn", legde Valverde zijn beslissing na het duel uit aan verslaggevers.

"Ik moest wat we tot nu toe hebben laten zien respecteren, Paulinho is de nummer drie op onze topscorerslijst en waar we met de wissel van Vidal op zoek naar waren was meer breedte op het veld. Dembélé is lange tijd uitgeschakeld geweest met een blessure en voor wedstrijden als deze, kiezen coaches voor de dingen die ze kennen en de dingen die ze hebben gezien. Niet voor verwachtingen."

Barcelona verschafte zichzelf door de uitgoal van Lionel Messi een uitgangspositie met perspectief: "Ik zie het erg positief in. Het was een wedstrijd van twee verschillende stijlen. Wij wilden de bal controleren, zij probeerden ons na de openingsminuten te verrassen op de counter. Het was erg belangrijk dat we hier scoorden en ik weet zeker dat de teams hun eigen stijlen in de terugwedstrijd ook zullen hanteren. Zij hebben de aanvallende kwaliteiten om ons voor problemen te stellen. Het is belangrijk dat we die wedstrijd in gaan met een uitdoelpunt, maar het is nog lang niet beslist."

Vind jij dat Ousmane Dembélé dinsdagavond minuten had moeten maken?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
0
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties