Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Aanholt is met fraaie eerste treffer uiterst belangrijk voor Galatasaray

Laatste update:

Van Aanholt begon net als Ryan Babel in de basis bij Galatasaray, dat dus al vroeg een tegendoelpunt moest incasseren. Randers zette via de rechterflank een snelle counter in en zag de voorzet van Tosin Kehinde simpel binnen gekopt worden door Marvin Egho: 0-1. Galatasaray nam het initiatief nog steviger in handen en kreeg al in de eerste helft grote kansen. Zo schoot Mbaye Diagne op de lat, terwijl Babel van dichtbij niet raak wist te koppen.

Na rust werd Galatasaray alsnog beloond voor de druk naar voren. Babel zette op links de opgekomen Van Aanholt aan het werk, die de bal ineens in de verre hoek knalde: 1-1. Nadat Diagne ditmaal de paal had geraakt, kwamen de Turken na een klein uur op voorsprong dankzij een cadeautje van Randers. Bij het uitverdedigen kreeg Frederik Lauenborg de bal uiterst ongelukkig tegen zich aan geschoten door een ploeggenoot, waardoor die in het eigen doel ging: 2-1. Van Aanholt raakte in blessuretijd nog de paal.

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
0
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
53
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties