Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Aanholt publiceert racistische DM: 'Jullie zijn hier verantwoordelijk voor'

Laatste update:

Van Aanholt wordt door een gebruiker op Instagram een 'black motherfucker' genoemd in een direct message (DM). Hij deelt via Twitter een screenshot van het bericht. "Dit draait niet om mij... Ik heb genoeg liefde om me heen en ik ben een bevoorrecht mens, dus zulke dingen raken me niet. Maar het kan echt niet en ik sta op voor de mensen die zichzelf niet kunnen verdedigen en dagelijks deze shit te verduren krijgen", schrijft Van Aanholt bij het bericht.

"SOCIALE MEDIA, jullie zijn hier verantwoordelijk voor", voegt de tienvoudig international van Oranje toe, waarna hij Instagram tagt in een aparte tweet. "Zorg voor een oplossing, want we zijn doodziek van het doodziek zijn." Van Aanholt spreekt zich de afgelopen maanden met regelmaat uit tegen vormen van discriminatie. Zo benoemde hij twee maanden geleden dat het voor zwarte trainers moeilijk is om aan de slag te komen in Engeland.

Ook sprak Van Aanholt zich tot in juni uit tegen televisiepersoonlijkheid annex opiniemaker Katie Hopkins, die een dag na de mondiale actie #blackouttuesday een tweet met #whiteoutwednesday als hashtag plaatste. "Ik weet niet wie zij is, maar WOW…2020 needs to cancel you", schreef Van Aanholt als reactie daarop.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties