Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van As denkt aan bekende als opvolger Petrovic'

Laatste update:

Jeffrey van As, manager voetbalzaken in Den Haag, werkte eerder samen met Maaskant. Het tweetal kent elkaar van de gezamenlijke tijd bij NAC Breda, tussen 2008 en 2010. "We hebben toen zelfs Europees voetbal gehaald. Maar er zijn momenteel meer trainers beschikbaar", reageert Van As op de speculaties.

Maaskant is inmiddels zo'n anderhalf jaar werkloos, nadat hij eind 2015 bij NAC Breda de laan uit werd gestuurd. De oefenmeester werkte bij verschillende clubs in binnen- en buitenland, waaronder RBC Roosendaal, Willem II, Wisla Krakau, Texas Dutch Lions, Dinamo Minsk en FC Groningen. Overigens gaf Maaskant twee weken geleden aan dat hij in principe een streep had gezet onder het hoofdtrainerschap. Hij zei in de toekomst liever als technisch directeur aan de slag te willen gaan.

Vind jij Robert Maaskant een geschikte opvolger van Zeljko Petrovic bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
35
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
41
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties