Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Aston Villa presenteert Ian Maatsen als allerduurste zomertransfer van dit jaar

Laatste update:

Volgens Fabrizio Romano is Maatsen de duurste transfer van deze zomer tot nu toe. Op de clubsite laat Villa weten zeer blij te zijn met het strikken van Maatsen. Voor de ploeg uit Birmingham was Maatsen een belangrijk doelwit.

De linksback, die door Chelsea was verhuurd aan Borussia Dortmund, stapt voor 37,5 miljoen pond, omgerekend zo'n 45 miljoen euro, over naar de nummer vier van het afgelopen seizoen in de Premier League.

De medische keuring heeft Maatsen doorstaan in Duitsland. De linkspoot neemt op dit moment deel aan het EK met het Nederlands elftal, hoewel de vleugelverdediger zijn debuut nog niet heeft gemaakt in de ploeg van bondscoach Ronald Koeman.

De transfer van Maatsen naar Villa hangt al even in de lucht. Romano en David Ornstein van The Athletic meldden eerder al geleden al dat Chelsea, waar Maatsen tot medio 2026 vastlag, een akkoord had bereikt met Villa.

Maar nu is de transfer in kannen en kruiken. Na een succesvolle verhuurperiode bij Borussia Dortmund, die de back ook graag hadden overgenomen, keert Maatsen nu weer terug in de Premier League.

De Duitsers hadden volgens Florian Plettenberg van Sky Sport echter niet de financiële middelen om de koopoptie van zo'n veertig miljoen euro te lichten en waren dan dus ook bij voorbaat kansloos om het bod van Villa te evenaren. Bij Villa lijkt Lucas Digne de voornaamste concurrent voor Maatsen te worden.

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
16
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
17
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
74
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties