Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten doet opmerking van Van Gelder over Van de Beek af als 'gelul'

Laatste update:

Manager Ole Gunnar Solskjaer koos voor een centraal blok met Fred en Scott McTominay op het middenveld, terwijl Bruno Fernandes de onbetwiste nummer 10 is. Daniel James en Juan Mata opereerden vanaf de flanken. "Ik zou me echt zorgen maken", stelde Jan van Halst over Van de Beek. "Vorig jaar speelde Solskjaer steeds met Fred en McTominay en die stelt hij nu weer op. Van de Beek zit gewoon uit zijn neus te vreten."

Het gezicht van Donny van de Beek als hij beseft dat hij niet meer gaat invallen tegen Chelsea Football Club ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 24 oktober 2020

"Hij komt er niet eens in. Hij zit negentig minuten op de bank", merkte Youri Mulder tot zijn teleurstelling op. Marco van Basten denkt dat de carrière van Van de Beek momenteel een deuk oploopt. "Het is heel slecht voor zo'n jongen om in een jaar tijd maar zes of zeven keer te spelen. Dat is slecht voor je ritme. Je kan wel veel meer verdienen, maar je moet ook kijken waar je kan gaan spelen."

Presentator Jack van Gelder stipte aan dat Van de Beek een contract voor vijf seizoenen heeft getekend en dus niet meteen al een basisplaats hoeft te hebben. "Gaat het daarom? Dat vind ik echt een beetje gelul", counterde Van Basten echter. "Dan moet je niet naar Manchester United gaan, maar daarmee wachten of naar een andere club gaan. Je moet willen voetballen, elke week. Als je zo'n club kiest voor het geld en vijf à tien wedstrijden per jaar speelt, is dan slecht voor je loopbaan. Hij had dan over een jaar of drie hierheen moeten gaan."

-
Denk je dat Donny van de Beek dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij Manchester United?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties