Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten gefileerd: 'Hij weet niets, 90 procent is het niet met hem eens'

Laatste update:

In het programma Gente de Futbol in zijn thuisland Guatemala rekent Pappa af met zijn kwelgeest bij de club. Hij zegt te weten dat Van Basten in zijn jaren als spits de nodige kwaliteiten had. "Maar als trainer weet hij niets. Hij communiceert niet met zijn spelers. Veel spelers volgen hem. Degenen die de club verlaten, zijn blij te mogen gaan. Ik denk dat de trainer dit alleen doet als een hobby."

"Ik weet dat ik hier niet over moet praten", geeft Pappa toe, "maar negentig procent van het team is het niet met de trainer eens." De Guatemalteeks international speelde vorig seizoen twaalf wedstrijden, maar startte slechts twee keer in de basis. Dit seizoen kwam hij nog helemaal niet aan bod: zijn club won zonder hem vier keer, speelde driemaal gelijk en verloor één wedstrijd. Pappa rekent er niet op dat hij er nog eens bijkomt.

Hij zegt zich slachtoffer te voelen van het vertrek van Robert Veenstra en Johan Hansma, ex-voorzitter en -technisch directeur. Zij vertrokken na veel tumult binnen de vereniging uit de organisatie. Volgens Pappa wisten Veenstra en Hansma heimelijk wel dat Van Basten niet op hem zat te wachten. De ex-speler van Chicago Fire heeft er de balen van, want hij zet nu alleen maar stappen achteruit. "In de winter ga ik kijken hoe ik de club kan verlaten. Ik zeg je dat ik alles heb gedaan maar dat ik nooit een kans heb gekregen."

Denk jij dat Marco van Basten een goede trainer is?

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
13
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
72
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties