Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten haalt uit: 'Ziyech en Tannane zijn gewoon domme jongens'

Laatste update:

Van Basten repliceerde dat Ziyech met zijn hart heeft gekozen, dat hij in mei bij de selectie van het Nederlands elftal zat en hij uiteindelijk zelf zijn keuze voor Marokko heeft gemaakt. De Telegraaf publiceert zaterdag echter uitlatingen van Van Basten ná het officiële gedeelte van de persconferentie. De rechterhand van Blind heeft geen goed woord over voor de keuzes van Ziyech, Oussama Tannane en hun respectievelijke managers.

"Ze balen dat ze voor Marokko hebben gekozen terwijl ze veel liever voor het Nederlands elftal hadden willen spelen", zo wordt Van Basten door het dagblad geciteerd. "Voor die keus dragen zij zelf verantwoordelijkheid. Ik vind het belachelijk dat wij als bondscoaches ter verantwoording worden geroepen voor hun keus. Ziyech zegt dat hij met zijn hart voor Marokko heeft gekozen. Oke, prima, dan moet je bij Ziyech zijn voor die keus en niet bij ons."

Ziyech en Tannane hebben volgens Van Basten ontzettend veel spijt van hun keuze voor Marokko. De oud-aanvaller noemt de zaakwaarnemers 'koekenbakkers' en het tweetal 'domme jongens', ook al omschrijft hij Ziyech als 'een geweldige speler' en Tannane als 'een hele goede'. "Maar hoe dom kan je zijn om voor Marokko te kiezen als je in aanmerking komt voor het Nederlands elftal."

Hakim Ziyech had meer geduld moeten hebben

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties