Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd

Laatste update:

Alle Eredivisie-spelers moesten minstens 1.800 speelminuten (twintig hele wedstrijden) achter hun naam hebben om in aanmerking te komen voor het VZ Elftal van het Jaar. Vervolgens heeft de uitslag van een redactionele stemming voor het volgende elftal gezorgd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Onder de lat neemt Twente-doelman Lars Unnerstall plaats. Voor zich ziet de Duitser een defensie bestaande uit twee Feyenoorders en twee PSV'ers. Lutsharel Geertruida is de rechtsback van dienst, Olivier Boscagli en Dávid Hancko vormen het centrale duo en Sergiño Dest neemt plaats op de linkerflank.

De redactie van Voetbalzone kiest voor een viermans middenveld, waarop Jerdy Schouten de controleur is. Joey Veerman en Quinten Timber zijn de centrale middenvelders, terwijl Sem Steijn dit seizoen de best presterende 'nummer 10' was.

Voorin houden Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong concurrenten als Santiago Gimenez en Brian Brobbey op gepaste afstand. De spitsen van AZ en PSV mogen zich na zondag gedeelde topscorers van de Eredivisie noemen, met liefst 29 doelpunten op het hoogste niveau van Nederland.

Peter Bosz is unaniem gekozen als Voetbalzone Trainer van het Jaar. De zestigjarige oefenmeester van PSV loodste zijn elftal dit seizoen naar liefst 91 punten in de Eredivisie, iets wat de Eindhovenaren in 68 jaar Eredivisie-voetbal nog nooit hadden gepresteerd.

Het VZ Elftal van het Jaar:

Lars Unnerstall (FC Twente); Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Olivier Boscagli (PSV), Dávid Hancko (Feyenoord), Sergiño Dest (PSV); Jerdy Schouten (PSV); Joey Veerman (PSV), Quinten Timber (Feyenoord); Sem Steijn (FC Twente); Vangelis Pavlidis (AZ), Luuk de Jong (PSV).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Nederlands elftal gewaarschuwd door Poolse ster Zielinski: 'Wij gaan winnen'
6
Janssen verbaasd over vermoedelijke basisplek Oranje: 'Ik vind hem heel beperkt'
2
Ronaldinho haalt hard uit naar Brazilië: 'Eén van de slechtste teams'
23
VZ Kort: Windhoos raast over Hamburg: fanzone per direct gesloten
77
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: prima start Zwitserland
0
Lamine Yamal schrijft nu al EK-geschiedenis; één Eredivisionist bij Kroatië
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties