Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten: 'Hij heeft mij laten weten dat hij wil blijven bij Heerenveen'

Laatste update:

"Dat willen we ook, en daar werken we hard aan", vertelt Van Basten op de clubsite. "Maar dat lukt niet zomaar even snel. Tegen FC Köln miste ik echt een stukje beleving bij ons, terwijl ik dat vooraf wel geëist had. We hebben wel goede perioden in wedstrijden, maar we weten het niet vol te houden. We willen het spel van achteruit maken, maar we beheersen dit nog niet goed genoeg. In het benutten van kansen en het spel dicteren zijn we soms nog wat te voorzichtig en te bescheiden. Dat zag je ook weer tegen FC Köln. Zoveel beter dan wij was Köln niet."

Tegenover de mogelijke afwezigheid van Matthew Amoah, die waarschijnlijk een blessure aan de hamstrings heeft, staat de terugkeer van Oussama Assaidi. De vleugelspeler speelde tegen FC Köln zijn eerste minuten van het seizoen. Assaidi mist nog spelritme, maar is op de goede weg om weer volledig fit te worden. Van Basten is blij dat hij over de aanvaller kan beschikken. "Assaidi zorgt voor veel gevaar. Ik heb hem er graag bij, en hij heeft bij mij aangeven dat hij zelf ook graag wil blijven bij sc Heerenveen. Hij kan van grote waarde zijn voor deze ploeg."

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
30
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties