Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Basten houdt geen rekening met hem en dat maakt hem vrij triest'

Laatste update:

De 25-jarige Pappa kwam met hoge verwachtingen naar Nederland, maar zijn avontuur valt vooralsnog vies tegen. "Op zijn leeftijd is het zeker ingewikkelder, maar de sleutel is om geduld te hebben en te vertrouwen op je kwaliteiten", zegt Ruiz tegen Pentarojo. "Op dit moment houdt Marco van Basten geen rekening met Marco en is hij vrij triest en troosteloos. Maar in het voetbal kan van alles gebeuren en hij moet rustig wachten."

"Het makkelijkste zou zijn om terug te keren naar de Major League Soccer, maar ik geloof dat Marco het nog in zich heeft de oude te worden. Ik denk dat hij zal blijven vechten om in Europa te blijven", vervolgt Ruiz, die zelf wel weer in de Amerikaanse competitie speelt. "Als hij ouder dan dertig jaar was geweest, dan zou hij terug moeten keren naar de MLS. Maar ik adviseer hem nu, dat heb ik hem ook gezegd, om in Europa te blijven."

Marco Pappa is een miskoop

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties