Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten niet overtuigd door De Ligt: 'Ik snap de twijfel bij De Boer wel'

Laatste update:

De Boer liet zondag voor het treffen met Oekraïne weten dat De Ligt had kunnen spelen als het écht nodig was geweest. Met oog op het verdere verloop van het toernooi koos de bondscoach er voor om hem buiten de wedstrijdselectie te houden. NOS-analist Leonne Stentler vroeg zich maandagavond af of het nodig is om De Ligt donderdag te laten spelen. "Is het wel nodig om hem te brengen tegen Oostenrijk? Het is belangrijk dat hij in de volgende ronde fit is, of in ieder geval zo fit mogelijk. Als het niet hoeft, waarom zou je het dan doen? Je bent eigenlijk al door."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

"Als Matthijs onomstreden is dan moet je hem daar gewoon wel neerzetten, want dat is uiteindelijk hoe je het toernooi door wil gaan", haakte Van Basten is. "Maar ik weet niet in hoeverre Matthijs hersteld is en goed is, dat hij hem (Timber, red.) zonder twijfel gewoon vervangt, dat weet ik niet. Ik vind hem de laatste weken namelijk niet zo overtuigend. Ik kan de twijfel bij Frank de Boer wel begrijpen." Mocht De Boer uiteindelijk kiezen voor De Ligt, dan kan de trainer volgens Van Basten hem het beste donderdag al opstellen. "Als hij met hem de laatste wedstrijden sowieso wil gaan spelen, dan moet hij ook zo snel mogelijk gaan spelen. Anders heeft het natuurlijk geen zin."

De Ligt kwam in de voorbereiding op het EK eenmaal in actie in de oefenwedstrijd tegen Schotland. Tegen Georgië zat hij met een liesblessure op de tribune en ook tegen Oekraïne zat hij niet bij de wedstrijdselectie. Timber speelde op zijn beurt tot dusver alle drie de wedstrijden met Oranje en vormde zondagavond bij de 3-2 zege op Oekraïne het centrum met Stefan de Vrij en Daley Blind.

-
Wie zie jij het liefst in Oranje tegen Oostenrijk?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties