Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten tipt John van 't Schip: 'Met hem in de basis verliest Ajax niet'

Laatste update:

De bewering van Van Basten klopt. Ajax trad met Martha in de basis aan tegen FC Volendam (2-0 winst), sc Heerenveen (4-1 winst) en Vitesse (5-0 winst) en wist alle drie die duels te winnen. Toen Martha niet in de basis stond speelden de Amsterdammers met 2-2 gelijk op bezoek bij Almere City en in eigen huis werd met 0-2 verloren van Brighton & Hove Albion.

"Ik vind het frappant dat ze met Martha in de basis niet verliezen. Ik denk dat het echt daardoor komt. Naar mijn idee heeft hij nu al zoveel invloed op het spel en is hij echt belangrijk voor Ajax", besluit de voormalig spits van Ajax en AC Milan.

Giovanni van Bronckhorst, voormalig linksachter, is ook zeer onder de indruk van de twintigjarige Martha. "Hij is een moderne back. Een jongen die graag naar voren wil, zeker in combinatie met Steven Bergwijn. Het is een jongen met toekomst", besluit de voormalig trainer van Feyenoord.

Martha krijgt tot dusver de voorkeur op de linksachterpositie bij Ajax. Waar hij onder Maurice Steijn niet in beeld was, heeft hij zijn kans onder nieuwe trainer John van 't Schip met beide handen aangepakt.

Martha speelde in de jeugd van Ajax voormalig als vleugelaanvaller. Voor Van 't Schip hem achterin posteerde, had hij daar nog nauwelijks gespeeld. Op de persconferentie na het duel met Volendam zei hij dat het een 'lastige overstap' voor hem was, maar hij uiteindelijk wel inzag dat hij 'het in zich heeft'.

Dat Martha de kans krijgt linksachter bij Ajax is op zijn minst opvallend te noemen. Borna Sosa werd afgelopen zomer voor acht miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart en ook Gaston Ávila, die voor elf miljoen euro werd gekocht van Royal Antwerp, kan daar uit de voeten.

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
7
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
30
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
14
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
3
AZ-fans beklagen zich massaal bij Ziggo na pijnlijke uitglijder: 'Een schande!'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties