Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten trekt snoeiharde conclusie over niveau van Ajax en Feyenoord

Laatste update:

"Ik keek eerst naar Feyenoord en daarna naar Ajax. Een andere wereld", stelde de analist zondagavond bij Rondo. "Niet één speler van Feyenoord mag bij Ajax meedoen. Ik vind het jammer, want ik vind de competitie leuker als het verschil kleiner is. Maar het is zo'n groot verschil. Het lijken wel amateurs en professionals." Ruud Gullit merkte op dat de spelers van Feyenoord 'elkaar gewoon niet konden vinden.' "Ze konden geen twee à drie passes achter elkaar versturen. En alsnog hadden ze die wedstrijd moeten winnen, met die kansen op het einde. Ongelooflijk."

Het is volgens Van Basten vreemd dat Feyenoord er pas in de allerlaatste minuten in slaagde om FC Twente het vuur na aan de schenen te leggen. Er kwamen grote kansen voor Berghuis en Luciano Narsingh. "Als de noodzaak er écht is, kan je in vijf minuten vier kansen creëren. Dat zie je ook bij PSV", doelde hij op de wijze waarop PSV zich ontdeed van FC Emmen: de ploeg van Roger Schmidt maakte in de blessuretijd de 2-1. "Wat mis je dan in de mentaliteit in die negentig minuten? Dat is toch vreemd? Wanneer komt het besef vanaf minuut één? Dat is het verschil met een topclub."

Het enige doelpunt van Feyenoord kwam van Berghuis. De aanvoerder miste in de eerste helft een strafschop, maar mocht opnieuw aanleggen na een overtreding op hem in de rebound. In tweede instantie was Berghuis wel succesvol. Na afloop uitte de buitenspeler zijn onvrede over het 'slechte' spel van zijn ploeg. "Slechte veldbezetting, laag tempo, weinig initiatief. Dat is niet iets heel erg nieuws", zei Berghuis. Jack van Gelder zag de uitspraken als voorbode van een mogelijk vertrek van de smaakmaker. "Ik heb het idee dat hij op 5 oktober niet meer bij Feyenoord speelt. Als je je zo uit, heb je het toch een beetje over 'zij' en 'ik'", aldus de presentator. Van Basten: "Als hij ook nog weggaat bij Feyenoord, blijft er wel heel weinig over."

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
27
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
50
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties