Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten verbaasd door actie Ronaldo: 'Ik vind het Ronaldo-onwaardig'

Laatste update:

Het lijkt duidelijk dat Ronaldo de topscorerstitel graag wil opeisen. Maandag scoorde hij tweemaal tegen Lazio, voordat Immobile mocht aanleggen voor een strafschop. De Portugees zocht zijn doelman Wojciech Szczesny op en leek hem te instrueren. Uiteindelijk koos Szczesny de goede hoek, maar toch bleek het schot van Immobile hem te machtig. Marco van Basten merkt dat Ronaldo 'getriggerd' is, vertelt hij kort voor de wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria bij Ziggo Sport.

DE VERBETENHEID OP HET GEZICHT VAN CRISTIANO RONALDO ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 26 juli 2020

"Hij wil natuurlijk ook in Italië topscorer worden. Dat is vorig jaar niet gelukt", weet de clublegende van AC Milan. Vorig seizoen eindigden Krzysztof Piatek, Duván Zapata en Fabio Quagliarella allemaal boven Ronaldo, die 21 keer scoorde. "Ik denk dat hij er nu alles aan doet." Het instrueren van Szczesny verbaasde Van Basten desondanks wel. "Ik vind dat eigenlijk een beetje Ronaldo-onwaardig. Hij zou daar juist boven moeten staan. Maar hij wil blijkbaar nog steeds dolgraag topscorer in Italië worden."

Bij een overwinning op Sampdoria kroont Juventus zich zondag tot landskampioen. Dat had donderdag al kunnen gebeuren, maar toen verloor het van Udinese (2-1). "Dat heeft niet alleen maar met Ronaldo te maken", maakt Van Basten duidelijk. "Het team is gewoon niet in vorm. Het is ook gewoon 25, 26, 27 graden in Italië en dat is ook lastig voor een ploeg die het spel moet maken. Daarvoor zit je weliswaar bij Juventus, maar het is niet altijd even makkelijk."

Wie wordt topscorer van de Serie A?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties