Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten verbaasd na verhaal van zaakwaarnemer: 'Zo goed is Donny niet'

Laatste update:

"In de zomer hebben we met Ole Gunnar Solskjaer en de club gezeten", vertelde Albers in het televisieprogramma. "Het was een pijnlijk seizoen, dat wilden we niet nog een keer." De zaakwaarnemer erkent dat de timing van de transfer destijds niet ideaal was. "Het was 2 september, Manchester United had zich voor het eerst in jaren voor de Champions League geplaatst. Er was euforie. Bruno Fernandes was briljant en is dat nog steeds. Er zaten wel wat haken en ogen aan, maar het was wel 2 september. En Ajax was ook wel klaar voor het vertrek van Donny. Een jaar eerder mocht hij niet vertrekken. Een jaar geleden waren we rond met Real Madrid, maar dat ging niet door. Dan ga je kijken wat er wel mogelijk is."

"Donny wilde graag in het buitenland spelen. Iedereen heeft zo zijn mening, maar als je de halve finale van de Champions League hebt gespeeld, dan wil je je loopbaan ook bij zo'n club als Manchester United voortzetten", benadrukte Albers. "Op dat niveau en die club was er op dat moment. Het was op dat moment een pakket dat goed klopte. Solskjaer had aangegeven een ander systeem te gaan spelen, maar in de eerste vijf duels ging dat volledig mis. Aan het einde van het seizoen concludeer je dat het een pijnlijk seizoen is geweest."

Van de Beek en Albers kregen te horen dat een zomers vertrek niet aan de orde was. Na de transfer van Cristiano Ronaldo naar Old Trafford nam de zaakwaarnemer toch weer contact op. "Die deal is binnen 48 uur tot stand gekomen. Het was voor iedereen binnen de club een verrassing. Toen hebben we contact gezocht omdat we de bui wel zagen hangen. Paul Pogba speelde aan de linkerkant, waar Cristiano nu gaat spelen. En dat betekent dat er dus nog een middenvelder bij komt." Na nieuwe gesprekken met Solskjaer en het bestuur zocht Albers op eigen initiatief een nieuwe club en dat leek Everton te worden.

Albers kent Marcel Brands en Farhad Moshiri, respectievelijk technisch directeur en grootaandeelhouder van Everton, goed. "Donny kon in Manchester blijven wonen. Hij besprak het met zijn vader en zijn schoonvader (Dennis Bergkamp, red.). Een stapje lager, maar wel elke week spelen omdat Everton geen 'tien' heeft. Het plaatje was compleet, maar op maandagavond (een dag voor de transferdeadline, red.) kregen we een telefoontje van Solskjaer en het bestuur dat het onbespreekbaar was."

Beide partijen hebben duidelijke afspraken gemaakt over de verwachtingen voor dit seizoen. Van de Beek neemt geen genoegen met alleen speeltijd in de League Cup en de FA Cup. "Trainers kunnen geen garanties geven. Maar de gesprekken zijn nu duidelijker en harder geweest ten opzichte van vorig jaar. Ik verwacht dat hij nu wel een kans gaat krijgen. Hij is er klaar voor. Hij moet gewoon voetballen. Het is zuur en pijnlijk voor Donny dat hij niet bij het Nederlands elftal zat."

Marco van Basten stelde in de uitzending dat Klaassen en Van de Beek geen slimme keuzes in hun loopbaan hebben gemaakt. De middenvelder ging van Ajax naar Everton, waar hij ook uit beeld raakte bij het Nederlands elftal. In het tenue van Werder Bremen blies hij zijn loopbaan nieuw leven in en na zijn rentree bij Ajax kwam hij ook weer in beeld bij Oranje. "Het zijn gewoon geen slimme keuzes geweest", benadrukte de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal.

"Als je zegt dat je met Real Madrid hebt gesproken en je gaat vervolgens naar Manchester United, dan zet je veel te hoog in. Zo goed is Van de Beek niet. Als nummer tien van Ajax is het veel makkelijker dan als nummer tien in Spanje of in Engeland. In Nederland word je veel geholpen, je krijgt kansen, maar in het buitenland is dat niet zo."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties