Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten vergelijkt aanstelling Farioli bij Ajax met periode van Mislintat

Laatste update:

"Ik vind dat er een groot risico wordt genomen door Ajax", vertelt Van Basten nadat hij heeft laten blijken niet ruimschoots bekend te zijn met de carrière van de nieuwbakken Ajax-trainer. "Ik weet niet waar de keuze op gebaseerd is, daar zullen ze ongetwijfeld hun argumenten voor hebben."

"Het is niet een trainer waarvan je zegt: 'Dat heeft hij daar gepresteerd.'", vervolgt de drievoudig Ballon d'Or- winnaar zijn betoog. "Het is niet een trainer met een al lange loopbaan. Hij komt voor een best ingewikkeld probleem te staan bij Ajax."

"In mijn optiek wordt daar wel ervaring voor gevraagd. In ieder geval vaardigheid, kundigheid. Ik hoop dat ze (Marijn Beuker en Alex Kroes, red.) gelijk hebben, maar niemand kan het nu met zekerheid zeggen. Zeker niet."

"Zo is het ook een beetje gegaan met Mislintat", refereert Van Basten aan de voormalig directeur voetbalzaken van Ajax. "Want ook daar wist je niet precies hoe het zat."

"En je hoopt maar dat dat soort mensen uiteindelijk goede beslissingen maken. Wij zijn geen profs die zich bezighouden met het aan- en verkoopbeleid van spelers, trainers, scouts en alles. Deze man (Farioli, red.) ken ik niet, dus ik kan daar niet veel over zeggen."

"We kunnen niet zeggen dat het een slechte keuze is, want we weten het allemaal niet. Zij (Beuker en Kroes, red.) zullen hun argumenten hebben", besluit Van Basten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
0
NAC schopt meesterbrein achter promotiewapen op 'asociale' wijze op straat
5
Vertrek bij Ajax is 'een optie' voor talent dat voorbereiding gewoon meedraait
16
Feyenoord bevestigt invulling complete technische staf voor volgend seizoen
11
Valentijn clasht met perschef Nederlands elftal na vraag over Ronald Koeman
60
Slechts één detail scheidt René Hake van een overstap naar Manchester United
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties