Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten wijst opvolger van Finnbogason aan: 'Interessante speler'

Laatste update:

Van Basten ziet in Mark Uth een serieuze gegadigde om de eredivisietopscorer op te volgen. De 22-jarige spits uit Duitsland wordt dit seizoen door Heerenveen verhuurd aan Heracles Almelo, dat wel een optie tot koop van enkele tonnen heeft. "Dan vind ik dat Uth één van de opvolgers van Alfred moet zijn. Deze optie moet zéker goed worden bekeken. Ik blijf hem een interessante speler vinden voor Heerenveen", claimt Van Basten vrijdag in De Telegraaf.

Uth kwam afgelopen seizoen onder Van Basten weinig aan spelen toe, omdat Finnbogason toen al veel scoorde. Na tal van optredens met de beloften wilde hij elders in de Eredivisie aan de slag. "Hij kon het geduld niet meer opbrengen en dat begreep ik ook wel. Hij blijft een goede speler: slim, balvast en handig met zijn linkerbeen en de kop", verzekert Van Basten. Uth heeft zelf nog geen knoop doorgehakt betreffende zijn toekomstplannen.

Mark Uth is geschikt om Alfred Finnbogason bij sc Heerenveen te opvolgen

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
18
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
66
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties