Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten zet debutant op plek Finnbogason: 'Hij wacht al tijden'

Laatste update:

"Mark is goed bezig. Niet alleen in het tweede, maar ook op de trainingen laat hij zich zien en hij wacht al tijden op zijn kans. Hij mag het nu laten zien", aldus Van Basten over de Duitse aanvaller. Finnbogason viel afgelopen week weg tijdens de training. Hij verzwikte zijn enkel en trainde donderdag maar korte tijd mee. Vrijdag liet hij zijn gezicht niet zien tijdens de oefensessie. Zijn vervanger uit Duitsland moet het nu gaan laten zien tegen Heracles.

"Het is zijn eerste wedstrijd voor het grote publiek, dat doet wat met je, maar Mark weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is gretig en wacht al een half jaar op zijn kans. Voor hem duurt het te lang, terwijl het in mijn beleving juist erg snel met hem gaat", aldus Van Basten. De coach zegt dat Uth en Finnbogason vergelijkbare spelers zijn en dat er aan de speelwijze van Heerenveen dus weinig veranderd hoeft te worden. Achterin hoopt Van Basten dat het wat beter zal gaan dan voor de winterstop.

"38 tegengoals is te veel, dat moet absoluut beter. We willen naar het linker rijtje toewerken, maar er zijn meer clubs die dat willen. Of we nu te laag staan? Dit is de realiteit, het is aan ons om te verbeteren. De mogelijkheden zijn er, maar we moeten het zelf afdwingen", doceert de Heerenveen-trainer. "Winnen is het belangrijkste. Als het opnieuw spektakel wordt is dat mooi meegenomen, maar het gaat nu vooral om de punten."

Eredivisie
sc Heerenveen
0 - 1
Heracles Almelo
SC Heerenveen zal in de tweede seizoenshelft wegkomen uit het rechterrijtje

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties