Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Beek kan na anderhalf jaar weer juichen: 'Iedereen weet dat ik dat doe'

Laatste update:

Met de armen wijd rende Van Beek naar de hoek van het veld. "Het was lang geleden, ik mocht hem weer een keertje opstarten. Daarna crashte hij. Iedereen weet dat ik dat doe bij een doelpunt. Het stond vast dat ik dat weer zou doen", zegt Van Beek in gesprek met de NOS. Hij kampte anderhalf jaar lang met blessureleed, maar speelt inmiddels weer een aantal weken in de basiself bij Feyenoord. "Het heeft lang geduurd en ik heb er lang op moeten wachten. Ik ben er weer en heb ook nog mogen scoren."

"Ik heb er hard voor gewerkt en ben er iedere dag mee bezig geweest om terug te komen", vervolgt de verdediger. Tegenover FOX Sports voegt Van Beek daar aan toe dat hij vond dat Feyenoord goed begon aan het bekerduel. "We pakken ze gelijk bij de strot. Na die tegengoal gaan we opeens andere dingen doen. Dit is de makkelijkste weg om Europa in te gaan, daar moeten we met zijn allen voor gaan."

Trainer Giovanni van Bronckhorst was tevreden met het spel dat zijn ploeg in de beginfase liet zien. "Het niveau wat we haalden, de snelheid, de passing, de beweging. Daar heb ik van genoten. Je scoort twee keer, maar het had meer moeten zijn", analyseert de oefenmeester. "De goal van Heracles valt uit het niets en dan zie je dat het vertrouwen minder wordt. Die goal moet minder uitmaken, maar ik vond ons vervolgens minder aan de bal. Het niveau van de eerste twintig minuten hebben we daarna niet meer gehaald."

In de kwartfinale van het bekertoernooi wacht voor de Rotterdammers een thuiswedstrijd tegen PSV. Binnen Feyenoord wordt er veel waarde gehecht aan de KNVB Beker, want de clubleiding eist volgens De Telegraaf dat het seizoen afgesloten wordt met een hoofdprijs. Er werd afgelopen zomer veel geïnvesteerd in de selectie en het bestuur van Feyenoord wil graag dat die investeringen worden omgezet in zilverwerk.

Denk jij dat Feyenoord de KNVB Beker wint?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties