Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Beek: 'Misschien denkt de bondscoach dat ik nog niet fit ben'

Laatste update:

"Ik doe mijn best, maar helaas zit ik er nog niet bij. Ik moet iedere week knallen om er uiteindelijk wel bij te komen. 'Ik heb de voorbereiding niet helemaal meegemaakt, dus misschien denkt de bondscoach dat ik nog niet fit ben of zelfs goed genoeg. Daar moet je het mee doen. Oranje is wel een droom voor iedere voetballer", geeft de 21-jarige Van Beek toe. Hij speelde 44 duels in de Eredivise voor Feyenoord, tegenover 27 voor Riedewald en 8 voor Tete.

Van Beek heeft niet de illusie dat hij 'er al is' en ziet nog ruimte voor verbetering in zijn spel. Hij wil ook graag meer een leiderstype worden, want dat is hij naar eigen zeggen nog niet. "Dan zal ik ook qua persoonlijkheid moeten groeien. Meer durven en meer praten. Ik zit zo niet helemaal in elkaar, al gaat het steeds beter."

Sven van Beek hoort minstens thuis in de voorselectie van Oranje

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties