Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Beek: 'Teamgenoten vragen weleens waarom mijn naam ontbreekt'

Laatste update:

In een interview met ELF Voetbal geeft de Feyenoord-verdediger aan dat hij niet per se rekening had gehouden met een uitnodiging, maar dat hij er wel op hoopte. "Uitnodigingen gaan meestal via de mail. Als die mail binnenkomt kijk je snel of je erbij zit. Dan vragen teamgenoten weleens waarom mijn naam ontbreekt. Ik hoor dat wel vaker. Dan kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat ik er hard aan werk", aldus Van Beek.

In de definitieve selectie van Blind bestond de linie verdedigers uit Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk, Daryl Janmaat, Terence Kongolo, Karim Rekik, Jairo Riedewald en Kenny Tete. Van Beek speelde al wel acht keer mee voor Jong Oranje, maar is daar nu ook niet van de partij. Vanwege een blessure moest hij zich afmelden bij Fred Grim en ter vervanging kwam Peet Bijen erbij.

Had Sven van Beek er nu bij moeten zitten?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
2
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties