Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek

Laatste update:

De jonge aanvaller, die ook als nummer tien kan spelen, zou ook in Israël mogelijkheden hebben om zijn carrière te vervolgen. Abed wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van PSV.

Afgelopen winter mocht de tiener wel met het eerste elftal mee op trainingskamp naar het Spaanse Estepona. Abed kwam het afgelopen seizoen tot 24 duels namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor 4 goals en 1 assist.

Abed beschikt in Eindhoven over een aflopend contract en of hij langer blijft is dus hoogst onzeker. Volgens Elfrink heeft de jongeling geen topaanbieding gekregen en zal hij zich eerst opnieuw bij de beloftenploeg moeten bewijzen.

PSV zag Mohamed Nassoh, het afgelopen seizoen de aanvoerder van de Eindhovense beloften, al transfervrij naar Sparta Rotterdam vertrekken. Linksback Koen Jansen verkast daarnaast naar Roda JC.

Ook CJ Egan-Riley blijft niet bij Jong PSV. Hij werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Burnley maar keert terug naar Engeland. De verdedigers Matteo Dams en Raf van de Riet zullen wel blijven. Laatstgenoemde kon ook rekenen op interesse van Ajax.

Eerder deze week werd tevens bekend dat PSV zich hoopt te versterken met Madi Monamay. De pas achttienjarige centrale verdediger geldt als toptalent en moet worden overgenomen van Bayer Leverkusen, waar hij nog een jaar onder contract staat. Bij PSV komt hij in eerste instantie in aanmerking voor het beloftenteam.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
4
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
15
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties