Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Boekel fluit topper in De Kuip, Ajax treft Liesveld en Wit-Rus

Laatste update:

Runner-up Ajax neemt het ook op zondag voor eigen publiek op tegen ADO Den Haag, waarbij de leiding in handen is van arbiter Richard Liesveld. Drie dagen eerder spelen de Amsterdammers nog in de Europa League; ten koste van Dnipro Dnipropetrovsk zal geprobeerd worden om de kwartfinale te bereiken, en dit duel moet in goede banen worden geleid door de Wit-Russische leidsman Alexey Kulbakov.

Het Eredivisieweekend wordt op vrijdag geopend met FC Utrecht - NAC, door de KNVB toebedeeld aan Dennis Higler. De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse is een dag later voor Danny Makkelie, Siemen Mulder neemt Heracles Almelo - sc Heerenveen voor zijn rekening. Het treffen tussen Willem II en FC Dordrecht wordt gefloten door Björn Kuipers en Jochem Kamphuis gaat naar Alkmaar voor AZ - SC Cambuur. PEC Zwolle en Excelsior treffen zondag Eric Braamhaar, collega Kevin Blom ontfermt zich dan over FC Goningen - FC Twente.

-
Vind je Pol van Boekel de beste scheidsrechter van Nederland?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
16
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties