Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: 'Als er niks concreet is, kan ik er geen antwoord op geven'

Laatste update:

PSV stond lange tijd bovenaan in de Eredivisie, maar moet de landstitel toch aan Ajax laten. De ploeg van Erik ten Hag is officieus kampioen en krijgt na de uitwedstrijd tegen De Graafschap van woensdagavond naar alle waarschijnlijkheid voor de 34e keer de kampioensschaal uitgereikt. "Je kunt er een mooi en lang verhaal van wel twee pagina's van maken, maar we hebben geen prijs", verzucht de coach van PSV. "Als je met 65 punten kampioen wordt, heb je het goed gedaan. Zo werkt het ook. Maar als je geen prijs hebt gehaald, heb je het niet goed gedaan. Het gaat erom dat je op het eind van je carrière kunt zeggen dat je prijzen hebt gewonnen."

Van Bommel weet van de verregaande belangstelling van Ajax voor Steven Bergwijn. Hij voelt er echter niets voor om de concurrentie te versterken. Ook Luuk de Jong, met 28 doelpunten topscorer in de Eredivisie, blijft wat hem betreft bij PSV. De onderlinge band met spelers is cruciaal in dat proces. "Natuurlijk praten we erover. Het gaat om de spelers. Als zij tevreden zijn, is de kans groot dat ze blijven. Wij willen zowat iedereen graag binnenboord houden en een zo goed mogelijk elftal hebben staan. De jongens zijn volgens mij allemaal dik tevreden over de manier hoe we voetballen en met elkaar omgaan. Er is een goede wisselwerking, waarbij we elkaar de waarheid kunnen zijn en ook direct kunnen zijn en dat van elkaar accepteren."

Volgens de oud-international van Oranje is het van groot belang dat de spelersgroep meegaat in de voetbalvisie van een trainer. "Dan is de noodzaak om weg te gaan niet hoog", zegt Van Bommel over de nimmer aflatende speculaties omtrent zijn belangrijkste spelers. "Je speelt voetbal om prijzen te winnen en bij PSV kun je daaraan meedoen. Er zijn wel altijd wat mutaties. Hoeveel het er zijn, is nu niet te zeggen. Dat ligt er ook aan voor wie er belangstelling is."

Denk jij dat Mark van Bommel al toe is aan een volgende stap?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties