Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel baalt van geel en missen kraker: 'Teken dat ze bang voor je zijn'

Laatste update:

Van Bommel wil echter niks afdoen aan de beslissing van scheidsrechter Pieter Vink, die hem de bewuste kaart voorhield na een stevige tackle. "Ik ging er hard in, raakte de bal, maar met mijn linkerbeen ook de tegenstander", zo verklaart hij de beslissing van de leidsman in het Algemeen Dagblad.

Dat hij nu de ontmoeting in De Kuip vanaf de tribune zal moeten aanschouwen, zit de captain dwars. "Als ik daar mijn hoofd uit de spelerstunnel stak, hoorde je de spreekkoren al. Teken dat ze bang voor je zijn", aldus Van Bommel. PSV verdedigt volgende week een voorsprong van zes punten op Feyenoord, dat zondag verrassend onderuit ging bij PEC Zwolle (3-2).

-
Wat wordt het volgende week?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
48
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties