Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel bagatelliseert nederlaag PSV: 'Uitslag maakt me niet veel uit'

Laatste update:

"De uitslag maakt me niet veel uit, het gaat mij om de ontwikkeling van het team en de ontwikkeling van de spelers", werd Van Bommel door NUSport geciteerd. In de optiek van de oefenmeester ontstonden de tegentreffers 'door details'. "Dat zijn dingen die te voorkomen zijn, het zou erger zijn als we helemaal ondersteboven waren gespeeld", bleef Van Bommel positief.

"Dat het niet helemaal perfect is, dat is logisch. Van een aantal spelers is het de eerste keer dat ze in dit stadion spelen. Voor een aantal andere jongens was dit de eerste oefenwedstrijd waarin ze negentig minuten speelden. Daardoor was het een lastige voorbereiding, maar ik heb in de tweede helft goede dingen gezien. We creëerden een aantal kansen en hebben weinig weggegeven."

PSV heeft in de voorbereiding op komend seizoen nog maar een keer gewonnen: een 3-0 zege op Aris Saloniki. De Eindhovenaren speelden met 0-0 gelijk tegen FC Sion en verloren met 2-3 van OGC Nice. Van Bommel heeft hoe dan ook het gevoel dat zijn ploeg klaar is voor de confrontaties met FC Basel. "Natuurlijk zijn we dat. Dat moeten we ook zijn."

-

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
0
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
4
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties