Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Dat vind ik knap, hij is nog altijd pas twintig jaar, hè'

Laatste update:

"Meer dan veertig goals dus in één jaar... mmm, dat is wel heel erg veel. Ik pin mezelf niet vast op een aantal, maar ben wel ambitieus. Ik wil voor het hoogst mogelijke gaan. En voorlopig gaan de ballen er lekker in", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat ik nu veel scoor, dank ik ook aan het team. Ik voel me heel prettig in de aanval zoals die er nu bij PSV staat. Er is veel beweging, er zijn positiewisselingen en we weten dat we elke wedstrijd kansen creëren."

PSV stond zondag stil bij het overlijden van de vader van Mohamed Ihattaren

Malen merkt ook dat hij wat betreft het afmaken van zijn kansen is gegroeid ten opzichte van vorig seizoen: "Ik blijf rustiger voor het doel dan vorig jaar. Die ervaring zit hem bijvoorbeeld in de eerste aanname. Als die goed is, geef je jezelf meer tijd om af te ronden. We trainen daar veel op." De ontwikkeling van aanvaller is ook niet onopgemerkt gebleven bij zijn trainer Mark van Bommel: "Het is heel mooi om te zien hoe Donyell steeds weer een nieuwe fase van ontwikkeling in gaat."

Malen maakte in de eerste helft van het afgelopen seizoen nog vooral zijn minuten als invaller, waarna hij na de winterstop langzaam uitgroeide tot een basisspeler. "In de laatste vijf wedstrijden was hij voor het eerst vaste kracht en dit seizoen is hij ook onze nummer een als spits. Daarnaast heeft hij zijn debuut in Oranje gemaakt. Hoe hij met alles omgaat vind ik knap, hij is nog altijd pas twintig jaar, hè."

Denk jij dat Donyell Malen dit seizoen veertig of meer doelpunten zal maken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties